020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Winter Dinner Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Hoe werkt het Empire City Gamespel?

Empire City Winter Dinner Game in Amsterdam

Als vastgoedhandelaren werken jullie in teams met één duidelijke opdracht: zoveel mogelijk panden in jullie portefeuille! Ieder team krijgt meerdere GPS tablets en portofoons mee. Jullie bouwen virtueel je eigen stad op een door jullie uitgekozen locatie. Via de GPS zien jullie jezelf, jullie teamgenoten en alle verworven vastgoed verschijnen. Maar ook die van jullie concurrenten! Door gebouwen "in te sluiten" komen ze in jullie portefeuille. Maar let op, de tegenstanders zullen jullie bankrekening plunderen als jullie zelf worden ingesloten.

Wie blijkt de succesvolste vastgoedmagnaat? Welke bankrekening zal het snelste groeien? Zorg dat jouw team slimmer en sneller handelt dan de tegenpartij!

Tijdens het spel schuiven jullie aan in drie verschillende restaurants voor drie voortreffelijke gerechten. Wil je stamppot, erwtensoep of geef je voorkeur aan de buitenlandse keuken? Alles is vooraf bespreekbaar. Uiteraard weten wij als geen ander de lekkerste dineradressen voor jullie te reserveren!

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit stadsspel altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner als feestelijke afsluiting? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Professionele spelleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
  • GPS Tablets en portofoons
  • Finale prijs voor de beste vastgoedhandelaar
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan