020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kerstballen op de Kerstwallen in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Kerstballen op de Kerstwallen in Amsterdam

De Kerstman vertelt jullie de sappigste verhalen. Tijdens de wandeltour langs de vrolijk versierde 'ramen' van de Wallen, komen jullie niet alleen langs een aantal beroemde en beruchte bordelen, ook de bekende Bananenbar en het Erotisch Museum zijn onderdeel van deze wandeltour (die overigens volledig plaatsvindt in buitenlucht, op de kroeg na). Laat je schroom varen en ontdek de bekendste buurt van Amsterdam met je vrienden of collega's!

Onderweg bezoeken jullie een typisch Mokums kroegje op de Wallen. Even bijkomen van alle indrukken met een kop warme chocolademelk met slagroom. Daarna pakken jullie de wandeling weer op. Nog een laatste kans om vragen te stellen en dan aan het einde van de tour….. nog even uitblazen onder de kerstboom met een glas glühwein.

Vooral voor uitjes met buitenlandse gasten of voor bijzondere vrijgezellenfeestjes is met dit evenement succes gegarandeerd!

Prijs

10 - 14 personen € 21,00 p.p. excl. BTW
15 - > personen € 17,50 p.p. excl. BTW

Fotoshoot:

Een geintje uithalen met het thuisfront? Zet jezelf op de foto achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje. Bij Speurtocht Amsterdam is dit uiteraard mogelijk! Voor maar € 27,50. Mèt kerstmuts!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is elk evenement goed te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Professionele gids
  • Warme chocolademelk of een glas glühwein
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan