020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubble Voetbal in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Het voetbalveld wordt één grote flipperkast!!

Bubble Voetbal in Amsterdam

Bubble voetbal wordt net als regulier voetbal gespeeld in teams. Alleen wordt er niet met één maar met twaalf ballen gespeeld. Iedere speler wordt verpakt in een opgeblazen bubble van zacht kunststof, die het botsen of vallen verzacht. Jullie bubblen tegen elkaar, zonder te vallen, je bubbled gewoon door in je eigen bal. Hoe meer ballen, hoe meer vreugd!

Oorspronkelijk is Bubble Voetbal ontstaan in Noorwegen, maar dit populaire spel kwam al snel over naar de rest van de wereld. De professionele Bubble specialist van Speurtocht Amsterdam zal jullie eerst de diverse technieken en spelregels van het spel uitleggen. Daarna mogen jullie al stuiterend over het veld!

Bubble voetbal is op dit moment één van de leukste spelactiviteiten in Amsterdam en bijzonder geschikt voor een schoolsportdag of een uitje met de voetbalclub. Bubble voetbal biedt namelijk een groot voordeel: geen blessures , maar wel heel veel lol!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een fietspuzzeltocht door de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Zachte kunststof Bubbles
  • Voetbal accommodatie
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan