020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Hangover Tablet Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Beetje brakke citygame in 't centrum van Amsterdam!

The Hangover Tablet Game in Amsterdam

Bij een hangover hoort nu eenmaal een knallende koppijn... Ook een afgrijselijke tatoeage, verloren tanden, een auto die is weggesleept… het kan allemaal tijdens deze citygame. Daar komt nog bij dat het huwelijk vandaag nog in Amsterdam wordt gesloten en er wel nog van alles geregeld moet worden!

Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit of het afbetalen van de boete bij parkeerbeheer. Waar je moet zijn? De tablet helpt jullie gelukkig op weg.

De benodigde zaken voor het huwelijk, zoals de ringen, dienen vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Enkele virtuele figuren die aan deze citygame zijn toegevoegd, maken het spel nog spectaculairder. Zo zullen jullie de stripteasedanseres van gisteravond nu echt moeten ontwijken en ook de ex en de schoonmoeder van de bruidegom zijn gesignaleerd in Amsterdam. Oeps, hoe gaan jullie dit oplossen?

Onder het genot van 'alweer' een drankje zal het winnende hangoverteam bekend worden gemaakt. Welk team gaat dit huwelijk redden?

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een partijtje bubble voetbal? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Tablets voor ieder team
  • Begeleiding van ervaren spelers
  • 1 Drankje
  • Prachtige prijs voor 'the winning team'
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan