020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sherlock Holmes Tablet Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Sherlock Holmes Tablet Game in Amsterdam

Deze virtuele Sherlock Holmes Speurtocht stimuleert de teambuilding en is daarom bijzonder geschikt als groepsuitje. In speciale eenheden wordt het onderzoek ingezet. Met behulp van een tablet en allerlei andere hulpmiddelen dient in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk bewijsmateriaal te worden verzameld. Wie vindt de dader en het moordwapen? Wie blijkt een echte speurneus te zijn?

Bij recherchewerk wordt op de plaats van delict een fotograaf ingezet. Ook dit is een onderdeel van deze bijzondere speurtocht. Zorg als fotograaf voor de meest realistische 'plaats van delict' en identificeer met jouw eenheid als een goed op elkaar gespeeld CSI-team de moordenaar.

Na de identificatie van de moordenaar genieten jullie van een heerlijke afsluiter en worden de echte rechercheurs van deze dag bekend gemaakt en geëerd! Veel plezier Sherlocks!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is elk stadsspel of speurtocht goed te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart, een uitgebreid diner of een stadswandeling? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Tablet en hulpmiddelen
  • Begeleiding van een professional
  • Heerlijke drankje
  • Huldiging en prijs voor de winnaar
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan