020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Empire City Tablet Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Empire City Tablet Game in Amsterdam

Ieder team krijgt tijdens deze game meerdere GPS tablets en portofoons mee. Via de GPS zien jullie jezelf, jullie teamgenoten en het verworven vastgoed verschijnen. Maar ook de locatie en score van jullie concurrenten! Door gebouwen 'in te sluiten' komen ze in jullie portefeuille. Maar let op, de tegenstanders zullen jullie bankrekening plunderen als jullie zelf worden ingesloten. Zorg dat jouw team slimmer en sneller handelt dan de tegenpartij!

Wie blijkt de succesvolste vastgoedmagnaat? Welk team blijkt goed op elkaar ingespeeld en wie gaat er met de hoofdprijs vandoor? Dit alles zal blijken tijdens de feestelijke afsluiting in een oergezellig café.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze speurtocht altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart, een uitgebreid diner of een stevige lunch? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding tijdens speurtocht
  • 1 Drankje
  • GPS Tablets en portofoons
  • Prachtige prijs voor het winnende vastgoedteam
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!