020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Wedding Planner Tablet Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Jij zou het toch allemaal organiseren? Uhh... ik dacht dat jij het zou doen?

The Wedding Planner Tablet Game in Amsterdam

Het is de dag voor het huwelijk en er blijkt nog vrijwel niets geregeld te zijn. De ceremoniemeester is nergens te vinden… Waar zijn de ringen en in welk stadhuis moeten jullie zijn?
Zijn jullie in staat om er toch nog een prachtige dag van te maken?

Met behulp van een tablet gaan jullie in teams kriskras door Amsterdam om munten te verzamelen. Hiermee kunnen jullie de zaken regelen die nog voor morgen moeten gebeuren zoals het ophalen van de ringen en de weddingdress. Deze dienen jullie vervolgens af te leveren op het stadhuis of op de feestlocatie. Haast is gemaand, wat over een paar uur luiden de klokken….

Om het allemaal nog iets spectaculairder te maken zijn enkele virtuele personen als de limousine chauffeur en de fotograaf aan het spel toegevoegd. Ook die vervelende exen van de bruidegom begeven zich in Amsterdam. Als zij jullie zien kunnen zij het feest morgen wel eens flink verstieren. Wees bedacht en speel deze speurtocht slim!

Onder het genot van een welverdiend drankje wordt het winnende team gehuldigd. Of de bruiloft nou leuk wordt of niet, deze vrijgezellendag zullen jullie in ieder geval niet snel vergeten!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of lekker zingen met karaoke? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje
  • Eén tablet per team
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan