020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy 88 Dinner Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Wat gaan jullie doen tijdens Crazy 88?

Crazy 88 Dinner Game in Amsterdam

Jullie worden verwacht in het centrum van Amsterdam waar jullie worden opgesplitst in teams. Met een aantal belachelijke en ludieke opdrachten gaan jullie op pad. Om te bewijzen dat jullie de opdrachten daadwerkelijk hebben uitgevoerd leggen jullie de stunts vast op camera. Het enige dat we kunnen vertellen is, dat de opdrachten voor veel hilariteit en meligheid zullen zorgen en dat jullie deze per telefoon van ons doorkrijgen...

Zo zul je een kopje koffie moeten zien te verkrijgen bij een wildvreemde thuis, een paar euro's gaan verdienen met een act op straat of voeren jullie gezamenlijk een crazy opdracht uit midden op dam... En alles binnen de aangegeven tijd!

Tijdens deze game worden jullie in drie restaurants aan tafel uitgenodigd om te genieten van één van de dinergangen. Een heerlijke afwisseling dus tijdens de 'crazy' opdrachten. Na de laatste gang zal bekend worden gemaakt welk team de grote Crazy 88 Dinner Game hoofdprijs in de wacht zal slepen!

Het Crazy 88 Dinner vindt plaats in twee verschillende gebieden: het ene gebied is het bekende, populaire centrum van Mokum, de andere in de Jordaan en rondom de grachtengordel. Aan jullie de keuze!

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een swingende popquiz? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie restaurants naar keuze
  • Enthousiaste begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Fantastische prijs voor het winnende team
  • Filmmateriaal wordt na afloop digitaal verzonden
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan