020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Lunchspel in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Crazy Lunchspel in Amsterdam

De Crazy lunch is een ludieke, spannende en komische citygame midden in Amsterdam, waarbij jullie binnen een bepaalde tijd spectaculaire opdrachten moeten uitvoeren. Jullie gaan de gekste dingen meemaken. Zo zul je een kopje koffie moeten zien te krijgen bij een wildvreemde thuis, euro's moeten gaan verdienen met een act op straat of voeren jullie gezamenlijk een crazy opdracht uit midden op Dam. Om te bewijzen dat jullie de opdrachten daadwerkelijk hebben uitgevoerd leggen jullie de stunts vast op camera. Dolle pret verzekerd wanneer jullie jezelf terugzien!

Ondertussen genieten jullie van drie heerlijke lunchgerechten in drie verschillende toprestaurants in Amsterdam. De adressen zullen jullie telefonisch van ons opkrijgen. Na afloop wordt de winnaar bekend gemaakt. Wie is snel en bovendien ook nog eens lekker Crazy?

De Crazy Lunch kun je spelen in twee verschillende gebieden: het oude Mokum (binnenstad) of de Jordaan en de Grachtengordel. Heb jij lef en ben je in voor een vette citygame?

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Crazy game deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Crazy game deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een swingende popquiz ? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Vakkundige begeleiding
  • Filmcamera tijdens het spel
  • Filmmateriaal wordt digitaal verzonden
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Prijs voor de winnaars
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!