020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Grote Voetbalquiz in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Dennis Bergkamp!!!! Dennis Bergkamp!!!! Dennis Bergkamp!!!

De Grote Voetbalquiz in Amsterdam

Jullie komen met deze Grote Voetbalquiz helemaal in de Oranje sferen want jullie worden volledig uitgedost met oranje attributen! In teams nemen jullie het tegen elkaar op. Onze enthousiaste quizmaster laat jullie aan de hand van verschillende beeld- en geluidsfragmenten de wedstrijd spelen. Weten jullie nog wie er faalden vanaf de strafschopstip in de halve finale op het EK in eigen land? En welke voetballer werd ook wel 'de kromme' genoemd? En omdat er ook nog ‘Ik Hou van Holland-onderdelen’ aan zijn toegevoegd, is hilariteit gegarandeerd.

Om de sfeer nog meer te verhogen zijn er ludieke rondes aan toegevoegd: als een echte Jeroen van Koningsbrugge gaat één van de teamleden zoveel mogelijk bekende voetballers omschrijven. Ook zullen een aantal voetballiederen de revue passeren, waarbij, zoals supporters betaamt, iedereen luidkeels meezingt. In de finale speelt het best presterende team individueel voor de felbegeerde beker.

Binnenkort een vrijgezellenfeest of een origineel bedrijfsuitje organiseren? Deze Grote Voetbalquiz zorgt voor een oergezellig voetbalfeest midden in het centrum van Amsterdam!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een spannende speurtocht door de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste quizmaster
  • Digitale presentatie
  • Geluidsfragmenten
  • Oranje-attributen voor iedereen
  • Originele prijs voor de winnaar
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan