020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Fietspuzzeltocht in Amsterdam

In groepen van maximaal 8 deelnemers gaan jullie met fiets en plattegrond op weg. Jullie komen al peddelend langs de bekendste plekjes van de stad. Tijdens deze puzzeltocht ontdekken jullie het échte Mokumse Paradijs. Een professionele gids zal jullie tijdens de rit begeleiden dus verdwalen zullen jullie in geen geval.

Onderweg horen jullie alle leuke wetenswaardigheden over de Jordaan, het Leidseplein en niet te vergeten de beroemde Amsterdamse Wallen. In het gezelligste café van de Jordaan wordt, onder het genot van een lekker drankje, een korte stop gehouden om even bij te komen van alle indrukken. Het team dat de vragen en opdrachten het beste heeft uitgevoerd is de winnaar!

Samen op pad zorgt voor teambuilding. Daarom is deze fietspuzzeltocht bijzonder geschikt voor ieder groepsuitje of bedrijfsuitje. Ontdek met z'n allen Amsterdam op twee wielen!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een swingende popquiz? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Fietsen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan