020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Fotopuzzeltocht in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Get the Picture Fotopuzzeltocht in Amsterdam

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams en onze vakkundige begeleiders leggen alles tot in detail uit. Bonuspunten krijg je onder meer als je bijvoorbeeld een BN-er fotografeert of een fiets zonder voorwiel (dat moet niet al te moeilijk zijn toch?).

Met een stadskaart en een professionele fotocamera gaan jullie aan de wandel, op zoek naar de meest beeldbepalende details van Amsterdam. Dat kan uiteraard ook een verdwaalde Chinese toerist zijn natuurlijk, er zitten zeer zeker ook wat 'typische' foto-opdrachten bij.

Na afloop komen jullie gezellig bij elkaar in een cafe voor de prijsuitreiking en een drankje. Onze jury zal alle foto's bekijken zodat vast komt te staan wie van jullie zeer creatief en volhardend is geweest! Het beste team ontvangt van ons een prachtig cadeau. En als feestelijk aandenken aan deze speurtocht krijgen jullie alle gemaakte foto's thuis toegestuurd.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze fotopuzzeltocht altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner in de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Eén camera voor elk team
  • Foto's digitaal toegestuurd
  • Teambuilding speurtocht
  • 1 drankje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan