020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Holland Quiz in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Ik Hou van Holland Quiz in Amsterdam

De Ik Hou van Holland Quiz is een melige quiz waarin teams het tegen elkaar opnemen. In een aantal rondes moeten jullie zoveel mogelijk punten scoren. Jullie gaan tegen elkaar strijden met op de achtergrond een prachtig 'Hollanddecor'. Met oranje attributen dossen jullie je eerst uit op om alvast in de 'oranje sfeer' te komen.

Jullie kennis over Holland zal veelvuldig worden getest en tegelijkertijd wordt gezorgd voor een melige en vrolijke sfeer voorzien van Nederlandstalige muziek en veel hilarische vragen over diverse BN-ers!

Speel deze populaire quiz en beantwoord de rare vragen, luister naar gekke muziekfragmenten en zet vooral ook dat oranje feestmutsje op!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze quiz altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart, een uitgebreid diner of een speurtocht? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Amsterdam
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!