020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma quiz in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Ik Hou van Paps, Mams, Opa en Oma quiz in Amsterdam

Op een gezellige locatie in Amsterdam speelt de hele familie een feestelijke, humoristische en liefdevolle quiz waar Pa, Ma, Oma of Opa helemaal in het zonnetje wordt gezet. Onder begeleiding van een professionele quizmaster die ervoor zorgt dat het voor de hele familie een onvergetelijke dag zal worden!

Alle vragen in deze quiz gaan over PMOO die tijdens dit festijn centraal staan en die de rest van de familie moet gaan beantwoorden. Zo horen jullie muziekfragmenten uit hun jeugd en zien jullie dia's of films waarop zij in hun jongere jaren te zien zijn. Het is een quiz die terugblikt om de mooie momenten uit hun leven, die verbindt en die zorgt voor een lach op ieders gezicht.

Nu komen jullie er eindelijk achter of Oma het eerste vriendinnetje was van Opa of waar Ma nog steeds de kriebels van krijgt….

Het zijn de kleine familiegeheimpjes die iedereen doet verbazen en lachen. Door deze onthullende en ontroerende quiz leren jullie Opa en Oma eindelijk eens goed kennen. Maar ook zijzelf worden ondervraagd over hun eigen kroost. Want hoe komen jullie nu aan die interessante, wat vreemde karaktertrekjes? Ook benieuwd? Jullie komen nog veel meer te weten tijdens deze gezellige familie quiz!

Zet ook je familie in 't zonnetje tijdens dit feestelijke uitje van Speurtocht Amsterdam!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een swingende karaoke? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Professionele show/quizmaster
  • Muziekfragmenten/beeldmateriaal
  • Feestelijk decor
  • Gezellige locatie hartje Amsterdam
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan