020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Knallen op de Wallen Fotospeurtocht in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Knallen op de Wallen, maar geen plaatjes 'schieten' van blote....

Knallen op de Wallen Fotospeurtocht in Amsterdam

Voor aanvang van de speurtocht worden eerst verschillende teams samengesteld die vervolgens op pad gaan met een opdrachtenlijst in de hand. Al deze opdrachten moeten worden uitgevoerd en worden vastgelegd op de digitale plaat. Als heuse fotografen gaan jullie te werk op de Wallen in Amsterdam. Maar let op: probeer de dames achter de ramen niet vast te leggen met je camera om het échte Knallen op de Wallen te voorkomen.

Alle teams doen hun best om aan de hand van de opdrachten, mooie bijzondere en spannende foto's te maken van de meest levendige en kleurrijke buurt van de stad. Als alle teams de opdrachten hebben vervuld, mogen jullie gaan genieten van een lekker drankje waarna onze deskundige jury de winnaar bekend zal maken.

Wie van jullie wordt de echte Wallenknaller?

Fotoshoot:

Een geintje uithalen met het thuisfront? Zet jezelf op de foto achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje. Bij Speurtocht Amsterdam is dit mogelijk! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor € 34,50. Inclusief de juiste kledij en professionele make up!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een gezellig karaoke uitje? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Enthousiaste begeleiding
  • Digitale camera voor elk team
  • 1 Drankje
  • Drankje voor onderweg
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan