020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Kroegenspeurtocht door Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Kroegenspeurtocht door Amsterdam

We maken het jullie natuurlijk niet al te gemakkelijk, een pilsje bestellen kan iedereen wel. De route wordt bepaald aan de hand van de door jullie team gevonden oplossingen tijdens de speurtocht. Vind je geen clue's of aanwijzingen, dan kan je zo droog komen te staan.... een regelrechte ramp natuurlijk. In ieder etablissement krijgen jullie iets te horen over de historie van het café en haar eigenaren. Uiteraard mag je in elk café een drankje uitkiezen. Jullie mogen het zeggen: een pikketanussie, jajempie of liever een Red Bull?

Niet alleen maak je tijdens deze speurtocht kennis met de mooiste kroegen en cafés van Amsterdam, de winnaar van deze superieure kroegentocht krijgt een fabuleuze hoofdprijs mee naar huis...Cheers!!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner in de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Mooie prijs voor het winnende team
  • 4 drankjes Hollandse bar
  • Drankje voor onderweg
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op de dor jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan