020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Misdadig Amsterdam crimi-speurtocht

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

De politie vraagt u aandacht voor het volgende.....

Misdadig Amsterdam crimi-speurtocht

Verken de duistere kant van de stad op de fiets en bepaal je route met behulp van GPS! Zo komen jullie op verschillende crimi locaties in Amsterdam en voeren jullie interessante opdrachten uit die op de foto moeten worden vastgelegd. Jullie krijgen allerlei vragen en cryptische aanwijzingen die deze 'crimi-fietstocht' nog spannender maken!

Als echte rechercheurs onderzoeken jullie beroemde plekken waar schemerige figuren in vroegere tijden hun duistere zaakjes aan het voorbereiden waren. Kunnen jullie de handelswijze van deze onderwereld figuren doorgronden?

Nadat alle opdrachten zijn uitgevoerd zal bij terugkomst blijken wie de beste crimescene investigator is geweest tijdens deze speurtocht. In een gezellig café in Amsterdam zal de prijsuitreiking plaatsvinden alwaar een lekker hapje en drankje op jullie staan te wachten.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een mooie rondvaart of een swingende karaoke? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Fiets
  • GPS
  • Prijs voor de winnaar
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan