020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Moorddiner in Amsterdam

Tijdens het moorddiner krijgen jullie hulp van onze eigen rechercheur die zijn ondervragingstechnieken heeft geperfectioneerd. Je speelt de arrogante advocaat, de verlegen toiletjuffrouw of een andere rol. Tussendoor genieten jullie van een voortreffelijke 3-gangen diner en drinken er een lekker glaasje wijn bij.

Samen met de rechercheur onderzoeken jullie de diverse alibi's van de personen aan tafel. Iemand in jullie groep is alles aan elkaar aan het liegen, als je een beetje de gezichten van andere mensen goed weet af te lezen, dan moet het niet al te moeilijk zijn de moordenaar te ontmaskeren!

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is het moorddiner altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een speurtocht door de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Gezellige horecalocatie centrum Amsterdam
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan