020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Moordlunch in Amsterdam

De bloedsporen zitten nog op de muur, op de vloer is een silhouet van krijt getekend. Het is nog maar kort geleden dat iemand in dit restaurant vakkundig is omgelegd....Met een goed geschreven script en passende kleding wordt dit een middag om nooit te vergeten. In het geheim hebben wij iemand binnen jullie groep klaargestoomd die als moordenaar zijn identiteit en zijn geheim zo lang mogelijk vast moet zien te houden. Jullie spelen allemaal een andere rol en gaan de alibi's stuk voor stuk onder de loep nemen.

Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen in het beruchte Mokum, waar de onderwereld hoognodig moet worden ontmaskerd! De winnaar is diegene die de moordenaar in het cachot krijgt!

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is de Moordlunch altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een speurtocht door de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan