020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Old Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Old Amsterdam

We nemen jullie tijdens deze puzzeltocht mee terug naar de tijden van Verenigde Oost-Indische Compagnie. Jullie gezelschap wordt ingedeeld in teams van 5 tot 8 personen. Aan de hand van een oude stadskaart bepaalt ieder team zijn of haar eigen route door het gebied rondom de Wallen, van de Schreierstoren tot aan het Rembrandtplein.

Verdien Oudhollandse Duiten met het oplossen van de diverse raadsels. Als feestelijke afsluiting komen jullie allemaal weer bij elkaar voor de prijsuitreiking van deze speurtocht. Met een drankje in de hand kan daarna gezellig worden geproost!

Deze speurtocht laten vergezellen door een jonkvrouw of stadsschutter

Tegen een meerprijs van € 175,00 kunnen jullie deze speurtocht nóg levensechter op de kaart zetten; laat je vergezellen door een jonkvrouw uit de VOC tijd of een originele Amsterdamse Stadschutter. De rollen worden gespeeld door professionele acteurs. Je waant je echt in de 17e en 18e eeuw!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze avontuurlijke speurtocht altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner in de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding, deze speurtocht is zeer geschikt als bedrijfsuitje
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan