020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Popquiz Lunch in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Popquiz Lunch in Amsterdam

De Popquiz Lunch bestaat uit een combinatie van een muzikale kennisquiz en een overheerlijke lunch. Een vrolijke quizmaster stelt jullie grappige en verrassende vragen over de muziek vanaf de 60's tot nu. Muziek van de Beatles, Abba of André Hazes kan aan bod komen. Of ben jij meer van de Justin Bieber generatie? Deze quiz heeft voor ieder wat wils.

Iedereen zingt mee dus het wordt sowieso een muzikale happening en tussendoor worden de lekkerste gerechten geserveerd.…

Er wordt gestreden in teams. Dames tegen de heren? Jullie bepalen de samenstelling, als er maar gestreden kan worden! De onpartijdige quizmaster weet elk antwoord op waarde in te schatten. Na afloop zal hij de hoofdprijs uitreiken aan het beste team.

Test je muziekkennis in een sfeervolle ambiance. Met deze oergezellige Pop quiz Lunch stijgt niet alleen het volume maar vooral de sfeer!

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze quiz altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een speurtocht door de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Feestelijke presentatie door professionele quizmaster
  • Heerlijke lunch
  • Prachtige hoofdprijs voor het beste team
  • Te boeken op elk gewenste dag of tijdstip!
  • Meezingen, neuriën, handjes in de lucht is allemaal geoorloofd!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan