020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars diner Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Ranking the Stars diner Amsterdam

Bij Ranking the Stars kunnen onthullende zaken van anderen weliswaar naar boven komen, maar denk ook aan jezelf! Ook jij bent interessant voor anderen! Wie beschikt over de meeste mensenkennis? Wie verlaat Amsterdam met de felbegeerde winnaarstrofee?

De voorbereiding:

Vlak voor de deelname vullen alle gasten een korte vragenlijst in over zichzelf. Ook gaat iedereen vooraf de overige deelnemers 'ranken', oftewel je maakt een inschatting van hoe de anderen in elkaar steken. Wie blijkt de ideale schoonzoon/dochter? Wie is de spender en wie zit als Dagobert Duck op z'n centen? Alle gegevens worden vooraf verwerkt zodat de juiste ranking tijdens de quiz kan worden getoond.

De quiz:

De show kan beginnen… De quizmaster stelt aan de teams diverse vragen (die overigens vooraf besproken kunnen worden). En dan volgen de onthullende antwoorden van de deelnemers zelf, wat resulteert in een hilarische en vooral melige quiz! Bij iedere ronde worden de deelnemers uitbundiger. Tja, bedenk goed wat je naar buiten brengt!

De prijsuitreiking zal gaan naar de echte Star van deze quiz… en samen met de culinaire hoogstandjes van onze kok hebben jullie gegarandeerd een topavond!

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze quiz altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart, een uitgebreid diner of een speurtocht? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste quizmaster
  • Uitgebeid 3-gangen diner
  • Toplocatie in hartje Amsterdam
  • Uitreiking Ranking The Stars hoofdprijs
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan