020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Quiz in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Ranking the Stars Quiz in Amsterdam

Ranking the Stars is een ideale manier op elkaar (nog) beter te leren kennen en daarom zeer geschikt voor melige teambuilding en gezelligheid. Hoe het werkt? Vlak voor jullie deelname vult iedereen een korte vragenlijst in over zichzelf. Daarnaast gaat iedereen de overige deelnemers vooraf 'ranken', oftewel je maakt een inschatting van de andere personen. Wie heeft als kind veel gespijbeld en wie was de nerd van de klas?

Ronde 1 & 3

Wie kent wie echt goed? De quizmaster stelt diverse meerkeuzevragen en open vragen. Geregeld wordt een muziekfragment ten gehore gebracht wat zal leiden tot een sfeervolle show. Weten jullie wat anderen vroeger wilden worden of met wie ze wel eens een beschuitje zouden willen eten? Of je het nou weet of niet, het gaat sowieso onthuld worden!

Ronde 2 & 4

Aan de hand van de ingevulde lijsten is vooraf berekend hoe hoog jij bent geclassificeerd per kwestie. Tijdens de quiz dienen jullie in te schatten hoe de groep ‘gerankt’ heeft en daarna nodigt de quizmaster een team uit om hun antwoorden te motiveren. Oei… probeer je hier maar eens uit te redden! Hilariteit gegarandeerd!

Welk team beschikt over de meeste mensenkennis? Ranking the Stars wordt feestelijk afgesloten met een officiële prijsuitreiking. De roem gaat naar de echte Star in deze quiz!

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze quiz altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart, een uitgebreid diner of een stadswandeling? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimaal aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Professionele quizmaster
  • Bijzondere locatie midden in Amsterdam
  • Officiële prijsuitreiking
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan