020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Sexy Speurtocht over de Wallen in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Wat jullie gaan doen tijdens deze speurtocht?

Sexy Speurtocht over de Wallen in Amsterdam

Jullie gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams waarna jullie op pad gaan met een fotocamera en een vragenboekje. Jullie moeten tijdens deze sexy speurtocht over de wallen allerlei ludieke vragen beantwoorden over bijvoorbeeld het Sexmuseum, de Condomerie of de Bananenbar. Je maken ook foto's van diverse erotische taferelen of van een 'plaats delict', waar in lang vervlogen tijden diverse ongure types vakkundig zijn omgelegd.

Uiteraard volgt er ook een muzikaal intermezzo met een accordeon of een karaoke evenement, maar dat blijft nog even een verrassing. Los alle vragen tijdig op, kom alles te weten over 'de fameuze Cockring' (om maar eens wat te noemen) en kom op tijd weer aan bij de finish waar onze hoofdprijs op jullie staat te wachten.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner in de stad? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan