020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht Brunch Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Speurtocht Brunch Amsterdam

De puzzeltocht wordt gestart met een heerlijk voorgerecht in een gezellig restaurant in de binnenstad. Nadat alle regels zijn uitgelegd kan het spel beginnen. Jullie gaan in groepjes van maximaal 8 personen op pad met een stadskaart en een vragenlijst in de hand. De oplossingen verkrijg je alleen door heel goed om je heen te kijken, te luisteren en na te denken. Zorg hierbij wel dat jullie team sneller en slimmer is dan de tegenpartij!

De tweede gang van de brunch wordt genuttigd in een ander restaurant. Even bijkomen en de voetjes laten rusten. Maar let op dat de tegenpartij jullie geen informatie ontfrutselt. Blijf alert voor de volgende ronde, want jullie gaan snel weer op weg naar de volgende locatie.

Wanneer alle teams de vragen en opdrachten hebben uitgevoerd, gaan jullie voor het laatst aan tafel om te genieten van een heerlijk dessert. De echte speurders zullen bekend worden gemaakt en ontvangen onze altijd felbegeerde prijs!

Programma-indicatie:

13.00 - 14.00 Voorgerecht
14.00 - 15.00 Speurtocht deel 1
15.00 - 16.00 Hoofdgerecht
16.00 - 17.00 Speurtocht deel 2
17.00 - 17.30 Nagerecht

Voordelig drankarrangement van Speurtocht Amsterdam

Wil je geen gedoe met het telkens afrekenen van je drankje? Voor € 10,00 per persoon per uur (excl. BTW) maak je gebruik van ons drankarrangement zodat je onbeperkt geniet van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een mooie rondvaart of een gezellige popquiz? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants naar keuze
  • Vragen- en opdrachtenboekje
  • Prijsuitreiking met een prachtige prijs voor de echte speurders
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan