020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Step Challange in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Step Challange in Amsterdam

Voor iedere deelnemer staat een step te wachten waarmee jullie in ploegen Amsterdam gaan verkennen. Maar het is een puzzeltocht, dus jullie krijgen diverse vragen en opdrachten mee die tijdens de steptour uitgevoerd moeten worden. Spelenderwijs en al steppend leren jullie de mooiste plekjes van de stad kennen. Maar let ook op de tijd, jullie moeten sneller steppen dan de andere teams.

Het team dat het snelst de puzzeltocht door Amsterdam heeft gereden en daarbij ook nog eens het beste heeft gescoord met de vragen en opdrachten wordt de winnaar. De hoofdprijs zal tijdens een gezellige borrel in een authentiek Amsterdams café worden uitgereikt! Als volwassene nog een keer lekker steppen door de stad? Het is zo lang geleden, maar nu mag het weer!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een mooie rondvaart of een leuke popquiz? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 Drankje
  • Step per persoon
  • Drankje voor onderweg
  • Hoofdprijs voor het winnende team
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan