020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in de Jordaan in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Strijd in de Jordaan in Amsterdam

Met de speurtocht Strijd in de Jordaan gaan jullie zelf op ontdekking! Met een praktische wandelroute in de hand en allerlei opdrachten in een boekje komen jullie langs alles wat de Jordaan te bieden heeft: oude grachtjes en hofjes, originele panden, standbeelden, rustieke pleinen en vooral de gezellige kroegen. Al puzzelend door Amsterdam zoeken én vinden jullie de mooiste bezienswaardigheden…

Halverwege stappen jullie binnen bij café Smalle Lowietje (het èchte Baantjer café) en zien jullie het Johnny Jordaanplein, het Anne Frankhuis, de Noordermarkt, de Westerkerk en vele andere hotspots. Word toerist in eigen land en je zult versteld staan wat je nog niet wist over de Jordaan!

We sluiten af in het bekende café van Rooie Nelis bij Zwarte Ger en Blonde Sien voor de prijsuitreiking. De Jordaan in Amsterdam moet echt iedereen een keer beleven!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze speurtocht altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner als feestelijke afsluiting? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan