020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd op de Wallen in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Strijd op de Wallen in Amsterdam

In teams gaan jullie deze puzzeltocht beginnen. Met behulp van opdrachten en een routekaart gaan jullie op pad. Je komt niet alleen langs een aantal beroemde en beruchte bordelen, ook de bekende Bananenbar en het Erotisch Museum zijn onderdeel van deze puzzeltocht.

Jullie krijgen voor onderweg een lekkere mee. Al lopend leer je de Wallen op een bijzondere en actieve manier kennen. De plek waar het allemaal gebeurt. Maar wat er gebeurt, zullen jullie zelf moeten ondervinden… De resultaten leggen jullie vast op de foto. Wie heeft de Strijd op de Wallen gewonnen?

De Strijd op de Wallen wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking in een gezellig Amsterdams kroegje. Cheers!

Sexy variant:

Strijd op de Wallen is er ook in meer spannende, zeg maar sexy variant! Rode konen gegarandeerd, dus zeer geschikt voor ieder vrijgezellenfeest! Maar, evengoed leuk en leerzaam... Informeer naar de mogelijkheden!

Fotoshoot:

Een geintje uithalen met het thuisfront? Zet jezelf op de foto achter het raam op de Wallen of in een origineel peeskamertje. Bij Speurtocht Amsterdam is dit mogelijk! Een professionele fotoshoot van jou achter het venster, voor €34,50. Inclusief de juiste kledij en professionele make up!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is deze speurtocht altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • 1 drankje
  • Enthousiaste begeleiding
  • Drankje voor onderweg
  • Teambuilding, leuk als bedrijfsuitje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan