020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
The Pain Game in Amsterdam

Nu hoef je niet direct met je hoofd in een krokodil te kruipen, maar dit spel vraagt wel om lef. Uitdagende en soms pijnlijke opdrachten met de bijbehorende spanningen zorgen voor een onvergetelijk uitje in Amsterdam. Maar de Pain Game is niet alleen 'Pain', het is vooral lachen, gieren en brullen.

Op een centrale locatie in Amsterdam worden jullie bij binnenkomst verdeeld in verschillende teams. Ieder team zal vragen moeten beantwoorden. So far so good. Maar bij drie foute antwoorden volgt voor jullie een pijnlijke tegenprestatie…. Met je hand de ijsbak in, geblinddoekt iets mysterieus proeven? Wat zul je moeten ondergaan?

Tussendoor kan er iets besteld worden aan de bar, maar blijf nuchter voor de volgende ronde! The winning team gaat naar huis met de hoofdprijs. Hoe dan ook, je bent sowieso een kei als je dit spel doorstaat. No pain, no glory.....

Combineer deze Pain Game ook met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam! Wat dachten jullie van een afsluitend diner?

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit stadsspel altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart, een uitgebreid diner of een speurtocht? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Pain game spelattributen
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs en eerbetoon aan de winnaars
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan