9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 415 reviews
020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vanaf 1 juni kunnen onze arrangementen weer plaatsvinden conform de RIVM richtlijnen

Urban Streetgolf in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje

Afslaan van de 'T' wordt uitdagender als er een Amsterdammertjes of een fiets voor staat!

Urban Streetgolf in Amsterdam

Hoe dit spel wordt gespeeld? Met professioneel golfgereedschap maken jullie een dynamische tocht die je in zo min mogelijk slagen moet afleggen. Het behalen van een zo hoog mogelijke score zorgt ervoor dat je als de winnaar uit de bus kunt komen!

In kleine groepjes gaan jullie de strijd aan met elkaar. Vanuit diverse startlocaties kunnen jullie beginnen: de Westermarkt, het Museumplein of ergens anders. Jullie beslissen, wij stippelen een mooie golfroute voor jullie uit!

Let wel op alle obstakels die jullie in Amsterdam tegen gaan komen! Uiteraard hanteren we tijdens deze citygame de officiële golfregels dus wanneer jouw bal in het water of in een grachtenpand belandt, dan levert dit strafslagen op!

Wanneer alle holes zijn doorlopen worden de scorekaarten ingeleverd en zal de eindstand worden opgemaakt. Ondertussen kunnen jullie lekker ontspannen onder het genot van een drankje. Daarna volgt de huldiging, de beste Urban golfer ontvangt onze felbegeerde trofee!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een swingende popquiz? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Materialen
  • Scorekaarten
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan