020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Waterfiets Speurtocht in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Waterfiets Speurtocht in Amsterdam

Voor de waterfiets heb je geen vaarbewijs nodig. Maar wees wel bedacht op de rondvaartboten die eveneens door de grachten varen. Geen paniek want jullie worden onder enthousiaste begeleiding door de drukke waterwegen van de stad geloodst. Aan de hand van leuke en grappige vragen die jullie meekrijgen komen jullie al waterfietsend terecht op de sfeervolste locaties van Amsterdam.

Een Hollands regenbuitje is geen enkel probleem, de waterfietsen zijn voorzien van een huif zodat jullie hoe dan ook lekker droog blijven.

Tijdens dit grachtenfestijn krijgen jullie bovendien nog een heerlijke drankje voor een extra genietmomentje! Fietsen of varen over de woelige baren tijdens jullie groepsuitje met vrienden of collega's, het kan allemaal in Amsterdam!

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit arrangement altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke workshop of een swingende karaoke? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Enthousiaste begeleiding
  • Waterfiets
  • 1 drankje
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan