020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Speurtochten Amsterdam heeft in de loop der jaren een groot bestand van rasechte Amsterdamse artiesten opgebouwd. Elke rasartiest heeft ruime ervaring en aantoonbaar succes!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Speurtochten Amsterdam regelt ook bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst!
Lees meer
Comfortabele boot
Speurtochten Amsterdam werkt al jaren samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Amsterdam. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen tegen zeer scherpe tarieven. Boek dus hier een comfortabele boot.
Lees meer
Foto- of videoreportage
Wij van Speurtochten Amsterdam hebben ruime ervaring met het organiseren van uitjes en bedrijfsfeesten. Daarom weten wij ook als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Speurtochten Amsterdam heeft een zeer goed samenwerkingsverband met diverse cateraars in Amsterdam en omgeving.
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Speurtochten Amsterdam op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen.
Lees meer
Hotel
Speurtochten Amsterdam biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken.
Lees meer
Luxe touringcar
Indien u met grotere gezelschappen naar Amsterdam komt kunnen wij ook een luxe touringcar voor u organiseren.
Lees meer
Restaurant
Door haar goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Amsterdamse horeca, is Domstad Evenementen in staat u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants te bieden.
Lees meer
Tickets
Speurtochten Amsterdam heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met de leukste en beroemdste musea en attracties in Amsterdam.
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events en haar gelieerde ondernemingen bieden u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan