020 427 29 09
Kies uit 75+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Amsterdam
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crime City Tablet Game in Amsterdam

Info
Reviews
Info over het uitje
Reviews
Details over dit uitje
Crime City Tablet Game in Amsterdam

Hoe jullie dan doen, ligt voor de hand. Samen met handlangers en wapens op zak trekken jullie erop uit om te roven, af te persen of een kraak te zetten. Jullie terroriseren de binnenstad van Amsterdam en schromen daarbij niet andere bendes beentje te lichten. Wie van jullie heeft een neus voor deze criminele praktijken?

Maar zo eenvoudig als het lijkt is het niet. De politie is jullie al geruime tijd op het spoor. Zodra je wordt opgepakt, moet je ze omkopen met de pas verworven buit. Houd dus contact via de portofoons en zorg dat geen bendelid wordt gepakt!

Ook de concurrerende bendes maken het jullie niet gemakkelijk. Zij mogen niet meer in handen krijgen dan jullie. Houd daarom hun bankrekening goed in de gaten en grijp tijdig in. Dit virtuele spel gaat om geld en macht, maar is niet zonder gevaar. Altijd al een job de onderwereld willen hebben? Grijp nu je kans en word een echte topcrimineel!

Na deze enerverende speurtocht sluiten we feestelijk af met een drankje en een prijsuitreiking in een oergezellig Amsterdams café.

Combineer onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes met andere onderdelen, lunches of diners

Bij Speurtocht Amsterdam is dit stadsspel altijd te combineren met diverse andere gezellige activiteiten. Wat dacht je van een leuke rondvaart of een uitgebreid diner? Bespreek jullie wensen en voorkeuren met onze medewerkers!

Onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes zijn ook voor minder deelnemers te boeken

Het op deze pagina aangegeven 'minimale aantal personen' is geen vaststaand gegeven. Je kan al onze speurtochten, groepsuitjes en bedrijfsuitjes voor minder personen boeken, maar je zult dan wel de minimale boekingsprijs moeten betalen.

Inclusief
  • Virtueel spel onder enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • GPS Tablets en portofoons
  • Prachtige hoofdprijs voor de beste 'criminelen'
  • Op elke dag te boeken bij Speurtocht Amsterdam!
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan